Home ยป Plasmasnijden voor een dunne plaat

Plasmasnijden voor een dunne plaat

Wanneer u metaal wilt laten plasmasnijden in een dunne plaat, gaat u naar van Hengstum Metaal in Soest, nabij Amersfoort. Bij onze multidisciplinaire organisatie kunt u terecht om diverse metalen, zoals rvs, aluminium en staal, op maat te snijden. Ons team staat voor hoogstaande kwaliteit lasersnijwerk en bewerkingen.

Sinds 1956 Hofleverancier

Multi disciplinaire organisatie

In huis experts & tekenaars

Plasmasnijden: een enkele dunne plaat of seriewerk

Van Hengstum Metaal is een grote organisatie met ruim 50 medewerkers. Door de vele disciplines van onze specialisten, kunnen wij bijna alles verzorgen op het gebied van metaal. Zo kiest u voor ons wanneer u een enkele dunne plaat wilt laten plasmasnijden, maar ook voor seriewerk. Onze laserservice gaat echter verder: lasergraveren, snijwerk voorzien van micro-joint verbindingen, afbramen, kanten breken, poedercoaten, glasparelstralen en galvaniseren. Daarbij voeren wij ook graag kanten, zetten, frezen, lassen en engineering voor u uit.

Kies voor kwaliteit

Bij Van Hengstum Metaal weten we als geen ander wat de juiste snijsnelheid is om een dunne plaat te plasmasnijden. Bij plaatwerk snijden, zorgen wij voor een topproduct met een perfecte afwerking. Vraag een offerte aan en profiteer van echt vakmanschap. Vele klanten van ons kiezen voor ons door de snelle en flexibel geleverde kwaliteitsproducten. Neem contact met ons op door te bellen naar 035 602 03 64, een e-mail te sturen naar info@vanhenstummetaal.nl of het contactformulier in te vullen.