Home ยป Lasersnijwerk

Lasersnijwerk

Voor lasersnijwerk op het gebied van metaal, bent u bij Van Hengstum Metaal in Soest, nabij Amersfoort, op de juiste plek. Met ruim 50 medewerkers verzorgen wij vele producten voor de olie- en gasindustrie en daarbij voornamelijk voor de voedingsindustrie. Wij zijn een grote organisatie met veel disciplines waar kwaliteit voorop staat.

Sinds 1956 Hofleverancier

Multi disciplinaire organisatie

In huis experts & tekenaars

Lasersnijwerk van hoge kwaliteit

Doordat wij een multidisciplinaire organisatie zijn, kunnen wij bijna alles voor u verzorgen op het gebied van lasersnijwerk. Wij leveren zowel enkelstuks als seriewerk op maat. Als klant vertelt u ons uw idee en met onze ervaring maken we samen de eerste schets. Als co-maker gaan we bij Van Hengstum Metaal aan de slag na uw goedkeuring. Zo weet u zeker dat het eindproduct voldoet aan uw verwachtingen. Om een product op maat te snijden maken wij gebruik van een professionele CNC lasersnijmachine.

Ontdek de vele mogelijkheden

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van lasersnijwerk? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 035 602 03 64, een e-mail te sturen naar info@vanhenstummetaal.nl of het contactformulier in te vullen. Daarbij is het mogelijk om direct online een offerte aan te vragen. Bij ons profiteert u van kwalitatieve producten en een snelle en flexibele levering. Ook kunt u bij ons terecht voor vele andere producten, zoals een framewerk of een HARDOX WEAR PLATE.