Home » Metaalbewerking » Walsen van metaal

Walsen van metaal

Walsen is een omvormingstechniek die veel gebruikt wordt op vlakke platen van metaal, zoals aluminium, om te buigen tot een cilindrische vorm, conus of variatie daarop. Met ruim 50 medewerkers staan we bij Van Hengstum Metaal in Soest, nabij Amerfsoort, dagelijks voor u klaar voor zowel kleine als grote opdrachten. Zo werken wij veel met de olie-, gas- en voedingsindustrie.

Sinds 1956 Hofleverancier

Multi disciplinaire organisatie

In huis experts & tekenaars

Professioneel walsen van metaal, zoals aluminium

Bij Van Hengstum Metaal kunnen we plaatwerk tot twee meter breed buigen. Onze walsmachine heeft een capaciteit voor het walsen van metaal, zoals staal, rvs en aluminium, tot 106 millimeter dik. De minimale diameter is 110 millimeter bij 1540 millimeter plaatbreedte en 205 millimeter vanaf 1540 millimeter tot 2000 millimeter. Walsen is onder andere geschikt voor buizen, silo’s, ketels, tanks en rompen. Bovendien is een walsmachine ook geschikt om plaatwerk te richten. Daarbij bieden wij een oplossing voor alle toepassingen op het gebied van metaal. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Laat aluminium walsen door een specialist

Bij ons bedrijf bent u zeker van een hoogwaardige kwaliteit, flexibiliteit en een snelle levering wanneer u aluminium of een ander metaal laat walsen. Door dat wij een grote en multidisciplinaire organisatie zijn, kunnen wij bijna alle toepassing op het gebied van metaal verzorgen. Zo kunt u bij ons ook terecht om metaal te laten dieptrekken. Vraag een offerte aan of bel naar 035 602 03 64 voor meer informatie. Ook kunt u contact opnemen door een e-mail te sturen naar info@vanhenstummetaal.nl of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder.