Home ยป Lassamenstelling

Lassamenstelling

Voor advies over een juiste lassamenstelling, bent u bij Van Hengstum Metaal in Soest, nabij Amersfoort, op de juiste plek. Wij zijn een grote organisatie met vele disciplines. Hierdoor kunnen wij vele sectoren voorzien van gedegen advies. Bij ons gespecialiseerde bedrijf bent u dan ook zeker van hoogwaardige kwaliteit.

Sinds 1956 Hofleverancier

Multi disciplinaire organisatie

In huis experts & tekenaars

De juiste lassamenstelling voor de procesindustrie

In de procesindustrie staat alles onder druk. Er worden extreme temperaturen opgewekt en komt het aan op kwaliteit van materiaal en bewerken. Dit is een van de redenen waarom onze klanten voor Van Hengstum Metaal kiezen. Alle materialen worden voorzien van een 3.1 certificaat en hoogwaardige nikkellegeringen worden op maat geleverd. De bewerkingen worden gedaan door vakmensen met jarenlange ervaring. De delen kunnen naar wens worden gegraveerd met een materiaalcertificaat of tekeningnummers van de lassamenstelling. Ook het laten aflassen door gecertificeerde medewerkers behoort tot de mogelijkheden.

Vraag tekeningen op bij het naleveren van onderdelen

Traceerbaarheid is key bij een juiste lassamenstelling en daar werken wij graag aan mee. Alle tekeningen, die gemaakt worden door onze eigen tekenaar, worden in een beveiligde omgeving opgeslagen. De tekeningen kunnen later worden opgeroepen bij het naleveren van onderdelen of opvragen van de geschiedenis. Neem contact met ons op en wij vertellen u hier graag meer over. Bel naar 035 602 03 64, stuur een e-mail naar info@vanhenstummetaal.nl of vul het contactformulier in. Wilt u enkel een plaat van cortenstaal kopen om deze zelf te lassen? Vraag dan online een offerte aan.

Wie zijn onze klanten?

Voedingsmiddelenindustrie

Land- en Tuinbouw

Machinebouw

Procesindustrie

Transportsector|Carrosserie

Plaatwerkindustrie