Home ยป Machines voor metaalbewerking

Machines voor metaalbewerking

Bij Van Hengstum Metaal in Soest, nabij Amersfoort, beschikken we over diverse machines voor metaalbewerking. Wij zijn een grote en multidisciplinaire organisatie met ruim 50 medewerkers die bijna alles op het gebied van metaal verzorgt. Zo hebben wij ook onze eigen ervaren tekenaar in huis.

Sinds 1956 Hofleverancier

Multi disciplinaire organisatie

In huis experts & tekenaars

Machines voor metaalbewerking bij enkelstuks en seriewerk

Of u nu op zoek bent naar een bedrijf met professionele machines voor metaalbewerking voor een kleine of grote opdracht; wij staan voor u klaar. Zo beschikken wij over een professionele lasersnijmachine voor metaal. Zoekt u een bedrijf voor buis walsen of voor de coating van staal? Ook dan bent u bij ons op de juiste plek. Wij maken vele producten voor de voedingsindustrie, maar ook voor de olie- en gasindustrie. Bij ons bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. Dit is een van de reden waarom onze klanten voor Van Hengstum Metaal kiezen.

Wij maken Onderdelen of Complete Eindproducten, zoals:

 

Brood verpakkings machines

Boter lekgoten

Hoppers

Brandwonden baden

Putdeksels voor luchthavens

Schoepen

Rotoren

Groente verpakkings machines

Ontkern boor machines

Centrifuges

Hijsapparatuur

Hogedruk kleppen

Diverters

Flenzen

Groente wasstraten

Bloed drogers

Transportbanden

Mestrobots

Vulling begrenzers

Rotary Valves

Hogedruk kleppen oie- en gas industrie

Kies voor een bedrijf met kwalitatieve machines

Voor zowel het maken van onderdelen als van eindproducten beschikken wij over de juiste machines voor metaalbewerking van hoogwaardige kwaliteit. Bovendien profiteert u bij ons bedrijf van een snelle en flexibele levering. Wij hebben dan ook sinds 1956, ten tijde van het 200-jarige bestaan, het predicaat Hofleverancier. Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Bel naar 035 602 03 64, stuur een e-mail naar info@vanhenstummetaal.nl of vul het contactformulier in. Wij voorzien u graag van gedegen advies!