Home » Ons bedrijf

Ons bedrijf

Uw uitdaging is onze oplossing

U wilt de allerbeste producten geleverd krijgen en persoonlijke service. Daar gaan wij voor!Uw tevredenheid staat voorop en wij nemen alleen genoegen met het allerbeste. Zo zijn wij nu eenmaal en we zijn er trots op.Wij zijn Van Hengstum, waar kwaliteit, flexibiliteit en snelle levering hand in hand gaan. Waar mensen en technologie elkaar vinden. Mensen die het verschil willen maken.

Met vriendelijke groet,

Gert Lubbersen

Wij zijn Van Hengstum

Mensen en team vormen een eenheid, wanneer er sprake is van afstemming en verbinding. Dat komt als er wederzijds vertrouwen en respect is. Het spel bepaalt de richting en geeft het doel aan. De scrums om opdrachten snel door de organisatie heen te krijgen, van 

klein tot groot, met zeer snelle interventies bij spoedopdrachten. Engineerings-vraagstukken worden met het juiste team beoordeeld. Met ruim 50 medewerkers werken wij dagelijks aan oplossingen die werken.

Toen en nu

Sinds 1756 bewerken wij metaal. Vandaag de dag staan wij bekend om onze know-how, onze kwaliteit en vakkennis. Of het nu gaat om maatwerk in lasersnijden, frame en laswerk, zetten, buigen, walsen of vervaardigen en monteren van apparaten, machines of het realiseren van uw kunstwerk.

Lees hier meer over het ontstaan van ons bedrijf www.verdwenensoest.nl

Diensten en services

Iedere klant is uniek. Daarom stemmen we onze diensten precies af op uw behoeften. Of het nu om één product gaat of om een hele serie, we gaan met u om de tafel zitten als dat nodig is, luisteren naar uw wensen en maken uw opdracht precies zoals u wilt.

Transportservice

Nauwkeurigheid en snelheid zijn voor u en voor ons belangrijke kernwaarden. Wij beschikken over vakkundige, technisch engineers die met u meekijken en meedenken als het gaat om het ontwikkelen van uw product.
Onze gemotiveerde verkoopmedewerkers staan u graag te woord en houden nauw contact waar nodig. 

Wij kunnen uw product leveren in verschillende afmetingen en diktes, in diverse staalsoorten inclusief stralen en coaten als perfecte afwerking. In rvs, staal, nikkellegeringen, messing en aluminium. Onze uiterst bekwame vakmensen maken uw opdracht precies zoals u bedoelt

Ons team | gedreven en vakkundige experts

Ons team? Dat zijn gekwalificeerde en gedreven vakmensen. Uiterst gemotiveerd om met u mee te denken, zodat uw product precies wordt zoals u wenst. Wilt u dat met eigen ogen zien? kom gerust langs. Bezoek onze afdeling verkoop en stel uw vragen aan onze 

gemotiveerde medewerkers  en kijk uw ogen uit in onze fabriek, waar onze stoere en vakbekwame laser- en metaalmannen hun vakwerk graag aan u laten zien.

Wij zijn hofleverancier

We zijn hofleverancier, maar gaan niet naast onze schoenen lopen en laten het succes niet naar ons hoofd stijgen. Met beide benen op de grond doen we ons uiterste best voor elke klant en elke opdracht. Of deze nu koninklijk is of niet.

Ons team van experts

Uw opdracht zal altijd door experts worden behandeld. Wij zetten de meest ervaren professionals voor u aan het werk, zodat u uw producten helemaal volgens uw wensen krijgt geleverd. 

Kwaliteit gegarandeerd

Wij garanderen de ondersteuning die u nodig heeft, om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Wij staan klaar om u te helpen met al uw vragen en leveren professionele kwaliteitsproducten.