Home » Voedingsmiddelenindustrie

Voedingsmiddelenindustrie

Apparaten voor Voedingsmiddelen

Het bouwen van machines voor het verwerken van groente, fruit, aardappels, vlees, gevogelte en bakkerijproducten, zoals brood, vraagt om hoogwaardige rvs soorten.

Nauwkeurig worden de rvs delen op maat gesneden en bewerkt tot kant en klare assemblage producten. Met de CNC kantbank worden de delen in de gewenste vorm gezet en eventueel daarna nog bewerkt met boren, verzinken, tappen (flowdrillen). Soms is het nodig om delen te lassen waarna er wordt gebeitst en gepassiveerd.

Van oudsher maken wij complete installaties of delen daarvan. Klanten leveren complete specificaties aan of worden door onze engineering geholpen bij het completeren en/of aanpassen daarvan. Moderne technologie met jarenlange vakmanschap zorgen dat er oplossingen worden gemaakt van standaard tot op maat en alles wat daartussen zit. Bij veel van deze producten worden multidisciplinaire bewerkingen toegepast en wordt er topkwaliteit afgeleverd.

Op wens worden de onderdelen door middel van glasparelen netjes gefinisht. De flow van de assemblagedelen sluit naadloos aan op het productieproces van de machines.

Transportlijnen worden door ons compleet vervaardigd. Niet alleen maar klakkeloos snijden van digitale bestanden, maar vanuit engineering meewerken aan het beste eindresultaat. In nauwe samenwerking wordt er voor het proces gekeken door onze engineers of producten slimmer en eenvoudiger gemaakt kunnen worden, zodat er besparingen in het totale proces worden gerealiseerd of tijdwinst kan worden geboekt. De manier van verpakken wordt afgestemd met de klant evenals het transport.

Wie zijn onze klanten?

Voedingsmiddelenindustrie

Land- en Tuinbouw

Machinebouw

Procesindustrie

Transportsector|Carrosserie

Plaatwerkindustrie