Home » Metaal Wiki » Bystronic

Bystronic

Bystronic | Lasersnijden 

Bystronic Benelux BV is verantwoordelijk voor service en verkoop van Bystronic metaalbewerkingsmachines in de Benelux en is centraal gevestigd te Meerkerk, Nederland. 
 
Bystronic Benelux BV, opgericht in 2003, is een dochteronderneming van het wereldwijd opererende Zwitserse Bystronic Laser AG. Zoals de naam al zegt is Bystronic Benelux BV verantwoordelijk voor verkoop en service van Bystronic metaalverwerkende machines in de gehele Benelux.
 

Welke oplossingen voor plaatbewerking bieden wij?

Bystronic is een wereldwijd toonaangevende aanbieder van hoogwaardige oplossingen voor de plaatbewerking. De nadruk ligt op de automatisering van de gehele materiaal- en gegevensstroom van de procesketen snijden en buigen. Tot de portfolio behoren lasersnijsystemen, afkantpersen en passende automatiserings- en softwareoplossingen. Het aanbod wordt afgerond met uitgebreide diensten.
 
Het hoofdkantoor van de onderneming bevindt zich in Niederönz (Zwitserland). Drie andere ontwikkelings- en productievestigingen bevinden zich in Gotha (Duitsland), in Tianjin (China) en in Shenzhen (China). Bystronic is in meer dan 30 landen actief met eigen verkoop- en servicemaatschappijen en is in talrijke andere landen met agentschappen vertegenwoordigd.
 
Bystronic is een betrouwbare partner voor efficiënte innovaties, lokale expertise en uitstekende service. Sinds 1994 maakt Bystronic deel uit van de Zwitserse industrieholding Conzzeta. In 2017 realiseerde Bystronic met meer dan 2400 werknemers een omzet van 774 miljoen euro.