Home » Metaal Wiki » rvs-materiaal

rvs-materiaal

Rvs-staal en rvs-materiaal zijn metaallegeringen. Beide soorten zijn gemaakt van een combinatie van twee of meer metalen om bepaalde gewenste eigenschappen te verkrijgen bij Van Hengstum Metaal in Soest, nabij Amersfoort. Beide zijn geschikt voor verschillende functies of toepassingen. Wij vertellen u graag meer over de diverse soorten rvs en de vele verschillende toepassingen hiervan.

Sinds 1956 Hofleverancier

Multi disciplinaire organisatie

In huis experts & tekenaars

Rvs-materiaal voor verschillende toepassingen

Vanwege de eigenschappen van een bepaald soort rvs-materiaal, zoals rvs-staal, is elk metaal goed voor bepaalde toepassingen. Weten welk type materiaal als hulpmiddel, uitrusting of apparaat gemaakt is, is van essentieel belang. Hierdoor kunt u de geschiktheid bepalen van bijvoorbeeld rvs-staal voor uw toepassing. Zo is het wellicht handig om te weten wat de buigradius van metaal is. Wij zijn een grote organisatie met ruim 50 medewerkers. Door de vele disciplines waar wij bij ons bedrijf over beschikken, vinden wij een oplossing voor bijna alles op het gebied van metaal. Bovendien voorzien wij u, dankzij onze jarenlange ervaring, graag van gedegen advies.

Profiteer van kwalitatief rvs-staal

Bij Van Hengstum Metaal bent u verzekerd van staal, of ander rvs-materiaal, van bovengemiddelde kwaliteit. Bovendien profiteert u bij ons van een snelle en flexibele levering. Bent u op zoek naar een HARDOX WEAR PLATE of glasparelen? Ook deze vindt u bij ons! Vraag online een offerte aan of neem contact op voor meer informatie. Bel hiervoor naar 035 602 03 64, stuur een e-mail naar info@vanhenstummetaal.nl of vul het contactformulier in. Onze specialisten staan klaar om u verder te helpen!

 
 
Hierboven vind u de verschillende typen rvs en hun benamingen. U kunt altijd informatie bij ons opvragen over de juiste rvs soort voor uw toepassing.