Home » Machinebouw om een buis te walsen

Machinebouw om een buis te walsen

Branders voor een buis te walsen

Bij Van Hengstum Metaal bouwen we branders van 2.000 tot 12.000 Kw die geschikt zijn voor kassenbouw of stadsverwarming. Door een doordacht systeem wordt gas gemengd met zuurstof – via een schoepen-diafragma – tot een brandbaar mengsel dat water verwarmt. Moderne technologieën worden in deze branders gecompleteerd tot een complete oplossing op maat. Een voorbehandeling en eindfinish met hamerslag coating, maken de branders tot de Rolls Royce onder de branders in de wereldwijde markt. Kortom; Absolute topkwaliteit.

Professionele condensors voor een buis te walsen

Duurzaam walsen met condensors uit hoogwaardig, gecertificeerd rvs gecombineerd met fin buis. Deze condensors bestaan uit een pijplaat waar een fin buis in is opgenomen. Warme rookgassen worden langs deze buizen geleid en ondergaan een transitie naar water wat door de fin buis stroomt. Door een ingenieus kleppensysteem en elektronische regelingen, wordt restwarmte optimaal gebruikt. Vele technieken van snijden, afbramen, zetten, tappen en lasbewerkingen zorgen voor een hypermoderne oplossing. Deze krijgen als laatste een glasparel finish en worden afgeperst zodat zowel de rookgas- als waterzijde gegarandeerd perfect zijn.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de machines die wij gebruiken bij buis walsen? Of welke soorten metaal geschikt zijn om te walsen? Neem dan contact met ons op. Bel hiervoor naar 035 602 03 64, stuur een e-mail naar info@vanhenstummetaal.nl of vul het contactformulier in. Wij zijn een grote en multidisciplinaire organisatie met een flexibele instelling. Bij ons bent u zeker van hoogwaardige kwaliteit.

Wie zijn onze klanten?

Voedingsmiddelenindustrie

Land- en Tuinbouw

Machinebouw

Procesindustrie

Transportsector|Carrosserie

Plaatwerkindustrie