Home » Metaalbewerking » Glasparelen

Glasparelen

Glasparelen is een handeling waarbij perslucht, vermengd met bolletjes of stukjes glas, tegen producten worden aangeblazen. Van Hengstum Metaal in Soest, nabij Amersfoort, is een grote organisatie met veel disciplines waar u terecht kunt voor zowel kleine als grote opdrachten. Bij ons bent u zeker van hoogwaardige kwaliteit.

Sinds 1956 Hofleverancier

Multi disciplinaire organisatie

In huis experts & tekenaars

Producten bewerken middels glasparelen

Door roestvaststaal (rvs) na bewerking te glasparelen, wordt een uniforme finish verkregen. Vervuiling, zetranden en oxidatielagen worden hierbij verwijderd. Wat overblijft is een glad en egaal matgrijs oppervlak; een oppervlak dat gezien mag worden. Glasparelstralen is daardoor bij uitstek geschikt voor producten ze gebruiken in de medische wereld en de voedingsindustrie. Bij Van Hengstum Metaal werken wij dan ook veel met de voedingsindustrie. Daarbij kan u glasparelen ook toepassen op glas, messing, brons, hout en aluminium.

Vraag uw offerte eenvoudig online aan

Heeft u producten waarbij u glasparelen wilt toepassen? Dan schakelt u het best een specialist in. Bij Van Hengstum Metaal leveren wij maatwerk en kunnen wij bijna alles voor u verzorgen. Zo staan wij ook voor u klaar voor diverse andere werkzaamheden, zoals een framewerk maken of een buis walsen. Neem contact met ons op via 035 602 03 64, info@vanhenstummetaal.nl of het contactformulier. Of vraag direct online een offerte aan. Bij ons profiteert u van een snelle en flexibele levering.