Home ยป Framewerk

Framewerk

Een framewerk is meestal een raamwerk van metaal dat wordt gebruikt als een soort skelet om dragende delen van metaal aan te fabriceren. Het meest eenvoudige voorbeeld is een tafel met een blad. Bij van Hengstum Metaal in Soest, nabij Amersfoort, kunt u rekenen op hoogwaardige kwaliteit en echt vakmanschap.

Sinds 1956 Hofleverancier

Multi disciplinaire organisatie

In huis experts & tekenaars

Een framewerk bij machinewerk

In de machinebouw wordt een framewerk gebruikt als een soort van hulpconstructie om machinedelen op te bouwen. Deze delen worden voor de food-sector vervaardigd uit roestvaststaal of aluminium. Belangrijk is de afwerking, die vaak door middel van glasparelen of coaten gedaan wordt. Het bouwen van een frame vraagt daarbij om grote nauwkeurigheid. Dergelijke frames worden voor het lassen op een spantafel in positie gebracht, waarna men kan beginnen met samenstellen, hechten en lassen van het framewerk.

Vraag een offerte aan

Doordat Van Hengstum Metaal een groot en multidisciplinair bedrijf is, verzorgen wij bijna alles op het gebied van metaal. Zo maken wij graag een framewerk voor u op maat. Vraag eenvoudig online een offerte aan of neemt contact met ons op voor meer informatie. Dit kan via 035 602 03 64, info@vanhenstummetaal.nl of het contactformulier. Ook vertellen we u graag meer over onze andere diensten, zoals werkzaamheden met een freesmachine voor metaal.