Home » Aluminiumconstructiebedrijf

Aluminiumconstructiebedrijf

Van Hengstum Metaal is een aluminiumconstructiebedrijf dat sinds 1956, ten tijde van het tweehonderdjarig bestaan, het predicaat Hofleverancier heeft. Wij zijn een grote, multidisciplinaire organisatie die u graag verder helpt op het gebied van metaal.

Sinds 1956 Hofleverancier

Multi disciplinaire organisatie

In huis experts & tekenaars

Wat doet een aluminiumconstructiebedrijf precies?

Constructies vormen de basis voor gebouwen, machines en installaties. Constructie is afgeleid van het woord construeren, waarmee onderdelen tot een geheel samenvoegen wordt bedoeld. Zo kan er een constructie worden gemaakt voor een gebouw, maar ook een onderstel van een tafel is een constructie. Bij ons aluminiumconstructiebedrijf beschikken we over diverse aluminium platen om verschillende constructies mee te maken. Op deze manier zit er altijd de juiste plaat bij voor uw toepassing. Zo wordt een aluminium traanplaat vaak gebruikt om een veilig loopoppervlak te creëren.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Wilt u graag meer weten over onze diensten als aluminiumconstructiebedrijf in Soest, nabij Amersfoort? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 035 602 03 64, stuur een e-mail naar info@vanhenstummetaal.nl of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag met het maken van een goede constructie. Bij ons bedrijf bent u zeker van hoogwaardige kwaliteit en flexibiliteit tijdens onze diensten. Ook staan we met genoegen voor u klaar om u te voorzien van gedegen advies.